THINK NEXT by Franke

2017-10-27 16:04 Tekst: Beata Tylec-Skórka
THINK NEXT by Franke
Autor: archiwum serwisu Wystąpienie Philippe'a Starcka; Fot. serwis prasowy

Zorganizowana przez Franke konferencja w Aarburgu miała interaktywny charakter, rozmowy i dyskusje panelowe prowadzone były równolegle z sesjami warsztatowymi i laboratoriami. Wykłady wygłosili m. in. Claus Meyer, Mateo Thun, Tyler Brûlé, Philippe Starck, którzy podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat kuchni, projektowania, zachowań konsumenckich, architektury, zrównoważonego rozwoju i technologii – relacja Beaty Tylec-Skórki

Pierwsza konferencja pod hasłem THINK NEXT by Franke odbyła się pod koniec sierpnia w siedzibie tej firmy w mieście Aarburg w północnej części Szwajcarii. W spotkaniu uczestniczyło prawie 500 gości. Program dotyczył przede wszystkim innowacji w projektowaniu dla branży restauratorskiej i przemysłu hotelarskiego. Konferencja miała interaktywny charakter, rozmowy i dyskusje panelowe prowadzone były równolegle z sesjami warsztatowymi i laboratoriami. Wykłady wygłosili m. in. Claus Meyer, Mateo Thun, Tyler Brûlé, Philippe Starck, którzy podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat kuchni, projektowania, zachowań konsumenckich, architektury, zrównoważonego rozwoju i technologii.

Szukasz innych wydań ?

Sprawdź archiwum